Mobile navigation

Splošni pogoji poslovanja

VARSTVO IN ZAUPNOST OSEBNIH PODATKOV:

 

Z namenom popolne transparentnosti in varnosti pri registraciji tečajnikov na straneh Združenja Mali inženirji s tem izjavljamo, da vsi podatki ostajajo zaupni in se uporabljajo izključno za boljšo uporabniško izkušnjo.

 

Podatki, ki jih navedete pri registraciji, so nam v pomoč pri obveščanju o delavnicah, terminih in napovedih taborov. S prijavo na naš newsletter se svojevoljno strinjate z izmenjavo podatkov, ki ji lahko v vsakem trenutku tudi izključite.

 

V primeru kršitve zasebnosti podatkov ali v primeru ogrožanja integritete podatkov znotraj naše baze, bomo o tem obvestili pristojne organe in vse relevantne osebe.

Za zagotavljanje kakovostne uporabe naše strani uporabljamo različne sodobne tehnologije ter orodja. Mednje sodijo tudi piškotki in Google Analytics. Piškotki (ang. cookies) so skupek informacij, ki se shranijo na osebni računalnik v trenutku brskanja po spletni strani. Namen piškotkov je shraniti informacije o nekaterih Vaših nastavitvah in obnašanju na spletu. Poleg preprostih informacij lahko piškotki shranijo tudi veliko osebnih informacij, kot so imena in naslovi elektronske pošte, vendar morate dovoliti, da bi se le-ti shranili. Če tega ne omogočite, piškotki ne bodo imeli dostopa do datotek in podatkov. Čeprav Vi procesa shranjevanja in pošiljanja piškotkov ne vidite, jih lahko v nastavitvah spletnega brskalnika izbrišete ali nastavite, da se piškotki samodejno shranijo ali zavrnejo. Najpogosteje se shranijo informacije, ki registriranim uporabnikom olajšajo dostop, kar v praksi pomeni možnost, da se uporabnik pri obisku neke spletne strani ne rabi vsakič znova prijaviti.

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA:

 

Z uporabo spletne strani www.mali-inzenirji.si zaradi registracije tečajnikov ali informacij o terminih delavnic, taborih in ponudbah rojstnih dni, ki so na njej, potrjujete, da ste seznanjeni s temi Splošnimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.